loader image
Támogató +6

A kampányról

Kampány egy országért, ahol mindenki számít

 Mi, a kampányban résztvevő szervezetek azon dolgozunk, hogy Magyarország egy olyan hely legyen, ahol a családunkkal és a környezetünkben élőkkel együtt mindannyian biztonságban érezhetjük magunkat. 

 A kormány el akarja dönteni, hogy kik a valódi magyarok, milyenek az igazi családok és hogyan kellene mindannyiunknak élni. Azt akarja, hogy ne törődjünk egymással, és hátat fordítsunk a kiszolgáltatott és bajban lévő embereknek. Azt akarja, hogy aki nem felel meg a politikai céljainak, az tűnjön el a könyvekből, a filmekből, az újságokból és az országból.  

 Mi viszont egy olyan országban szeretnénk élni, ahol egyenlő lehetőségeink és jogaink vannak függetlenül attól, hogy mi a nemi identitásunk, kit szeretünk, miben hiszünk vagy mennyi pénzünk van.  Ott, ahol az emberek nyitottak, szabadok és boldogok. Ahol mindenki önmaga lehet.  

 Hiszünk abban, hogy van legalább 10 000 ember Magyarországon, aki ugyanezt szeretné, és hajlandó tenni is érte. Célunk, teret és hangot adjunk ezeknek az embereknek.

 Ha még nem tetted, kezdésnek írd alá a közös nyilatkozatunkat!

 A Mit tehetsz? oldalon pedig olyan anyagokat gyűjtöttünk össze, amelyek segítségével többet tudhatsz meg a szexuális és nemi kisebbségekhez tartozó emberek helyzetéről, és arról, mit tehetsz még, hogy egy kicsit jobb legyen Magyarországon éni. 

A kampányban résztvevő szervezetek: